Filadelfiaförsamlingen i Ljungsbro

Barn, tonår, familj

ÄVENTYRET- för barn 3-12 år
Vi träffas parallellt med söndagsgudstjänsten. Barn och vuxna firar gudstjänst i kyrksalen tillsammans en stund innan barnen går till sin samling. Här vill vi skapa en gemenskap där var och en känner sig viktig och får hjälp att hitta sin väg till en personlig tro. Här får barnen lyssna till något från Bibeln, de har även möjlighet att ställa frågor och lära känna barn i samma ålder. Det finns också tid för att pyssla/leka och umgås med kompisarna.

KOMPISKLUBBEN- för barn i åk. 3-6
Vi träffas på fredagar kl.18.30-20.00. Vi tror du gillar att vara ute, lära dig om eldning, baka ute, hantera kniv och yxa, mörkerspårning, leka och vara med gamla och nya kompisar! Allt detta kommer vi att göra och varje gång kommer vi dessutom ha en andakt där vi pratar om vad vi upptäckt med att vara kompis med Jesus.

TONÅR - för dig som är 13 år och uppåt
Vi träffas på fredagar kl. 18:30 i kyrkan för att göra olika aktiviteter tillsammans. Film, pizza, pingis och tv-spel är några saker som står på programmet. Kvällen avslutas med en andakt.

LÄGER
Tillsammans med andra EFK församlingar i Östergötland arrangerar vi regelbundet läger för barn i låg och mellanstadieåldern.

För frågor kontakta vår barn och familjepastor.
I kalendern ser ni tider och platser för de olika samlingarna.

Välkomna!